RED BULL KNOCK OUT! !!

Startnummer van Remco

Startnummer van Remco

Hoe gaaf is dit !!

Lyanne van de Wal werkt bij Plus Klein, waar ik regelmatig de boodschappen doe. Zij hoorde van de droom van Kim en is gelijk actie gaan ondernemen. Haar vriend Remco Lubbersen  heeft ook een droom…Lees hieronder het verhaal van Lyanne..

Over 3 weken, 28 en 29 november, is het zover. Dan staat Remco Lubbersen aan de start van de Red Bull Knock Out op het strand van Scheveningen.
  De Red Bull Knock Out is de zwaarste en grootste beachcross strandrace ter  wereld !
Om Red Bull Knock Out te halen, hebben de riders lef, uithoudingsvermogen en snelheid nodig. De race is loodzwaar vanwege het mulle zand, de lengte van de race en het opkomend tij. De uitdaging? Zorgen dat je de snelste bent όf doorgaan totdat je knock out bent.
 Hier aan mee doen is al een droom voor hem die uitkomt.
Maar nog mooier vind hij het om ook voor iemand anders een droom uit te laten komen.
Op de foto hieronder zien jullie Remco staan met  Kim. Remco wil graag helpen om de droom van Kim uit te laten komen. . Daarom had hij bedacht om geld in te zamelen voor deze lieve meid. Dit wil hij gaan doen voor en tijdens Red Bull Knock Out. Hij wil zijn best gaan doen om zoveel mogelijk geld voor Kim op te gaan halen. Zodat haar droom en die van haar ouders zo snel mogelijk werkelijk heid mag gaan worden. Dus willen jullie ons helpen. Zouden jullie Remco willen sponsoren? Dit mag bijvoorbeeld door een bedrag per rondje, maar dit mag ook een vast bedrag zijn. Helpen jullie mee om de droom van deze lieve vrolijke meid, uit te laten komen??
 Willen jullie meer informatie stuur dan een mailtje naar
FB_IMG_1446912798216

Een gedachte over “RED BULL KNOCK OUT! !!

  1. Voor Kim alle succes gewenst zodat ze snel gebruik kan maken van deze dolfijn therapie en spraakzamer mag worden.
    Dat zal het leven ook om haar heen begrijpelijker en aangenamer maken.
    Wij blijven haar daarin steunen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie