EEN DROOM DIE UITKOMT !

Screenshot_2016-01-29-09-41-37-1

Onze droom, is werkelijkheid geworden!!!

We hebben keihard gespaard, op o.a.de vakantie bezuinigd en nog veel meer  om onze droom te realiseren. Maar het was het meer dan waard.

We hebben veel acties gehouden om geld te genereren voor de therapie voor Kim. En er kwamen regelmatig donaties binnen. Ook werd het veel gedeeld via Facebook en Ermelo van Nu.

Screenshot_2016-01-29-11-15-46-1

Wij willen iedereen onwijs bedanken voor alle hulp en donaties! . Familie,  vriendinnen, collega’s luisterkind werkers, bekenden en onbekenden. Winkeliers die de prachtige prijzen voor de loterij beschikbaar hebben gesteld, de mensen die mijn bericht op Facebook hebben gedeeld.Iedereen die actie heeft ondernomen, op wat voor manier dan ook  om geld te genereren voor ons meissie Kim. Kortom iedereen die ons meissie een warm hart toedraagt! GEWELDIG!!!

Er is door een anoniem persoon  een donatie gedaan,  wat ons een enorme boost heeft gegeven! Dit heeft ervoor gezorgd  dat alles nu in een sneltreinvaart is gekomen! Hoe bijzonder is dat! Tranen biggelden over m’n wangen toen ik dit zag, tranen van geluk. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar, we hebben keihard gevochten en gewerkt en dan zo’n groot gebaar, van zomaar iemand. Onze droom kan gerealiseerd worden!

We hebben de therapie datum vast gezet. 11 April 2016 is de eerste therapiedag en vrijdag 8 april vliegen we richting Curaçao. Dit, zodat met name Kim kan schakelen vanwege het 6 uur tijdsverschil. Vrijdag 22 april is de laatste therapiedag en dan vertrekken we zondags weer naar Nederland. Daarna heeft Kim 2 weken schoolvakantie, wat heel fijn is, zodat ze weer kan terug schakelen naar het Nederlandse ritme.Screenshot_2016-01-28-09-52-31-1

De voorbereidingen zijn begonnen. .Verslagen en rapportages van school, artsen en hulpverleners die ik moet sturen, paspoorten aanvragen, lijstje maken enz. Ik ga 30 dagen van tevoren een aftel kalender maken voor Kim, waar ze elke dag kan afkruisen. Op de informatieavond heb ik een prachtig boekje met foto’s gekregen, waarin het dagschema staat in woord en beeld. Ook die ga ik 30 dagen van tevoren met Kim doornemen, zodat het ook helder word voor haar.

Kim heeft een rotjaar achter de rug en dit is haar zoo gegund. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar we zijn! Zonder alle hulp en mooie gebaren van iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen was dit niet zo snel gelukt.

BEDANKT !!!❤

 

Screenshot_2016-01-29-10-03-59-1

 

 

2 gedachten over “EEN DROOM DIE UITKOMT !

Plaats een reactie